Om oss

Båtlagret.se - förstklassig båtutrustning till ärliga priser

 

Vi har specialiserat oss på att erbjuda riktigt bra priser på båtutrustning till det svenska seglarfolket. På många produkter är vi absolut billigast i Sverige. Sättet vi gör det på är att vi inte har något lager - vi beställer helt enkelt direkt från leverantören. Genom att göra det kan vi spara in på många av de kostnader som uppstår när man har ett stort lager med båtutrustning – försäkring av båtutrustningen, personal till hanteringen, hyra på lokaler, o.s.v. Det innebär helt enkelt att vi kan erbjuda samma produkter, men till ett pris som ofta är mycket bättre.
 
Båtlagret har tillgång till mer än 12 000 varunummer från några av Skandinaviens största leverantörer av båtutrustning. Vi tar dessutom ständigt in nya varor och optimerar sortimentet i vår webbutik. Eftersom vi är en nystartad webbutik kommer vårt utbud vara något begränsad den första tiden, men vi ser till att sortimentet alltid utvidgas. Vi ser det som vårt uppdrag att presentera det mest attraktiva varusortimentet till våra kunder, så vi försöker alltid ha de mest spännande produkterna när det kommer till pris och kvalitet. Söker du något som inte redan finns i vår webbutik ska du inte tveka att kontakta oss på info@batlagret.se så skaffar vi det - vi är dessutom alltid redo att vässa pennan och ge dig ett bra erbjudande. :-) När allt kommer till kritan är vi bara ett gäng köpmän och båtnördar.

 

Leverans inom 1-3 vardagar


Vi samarbetar med PostNord och kan därför garantera en snabb leverans på 1-3 vardagar och i 90% av fallen inom 24 timmar. Våra fraktpriser är dessutom mycket fördelaktiga, så att du kan spara på onödiga extrakostnader. Vid köp av varor för över XXX kronor står vi för frakten. :)

Returer
Vi har självklart 14 dagars returrätt på alla våra produkter. Vi kan antagligen återbetala pengarna eller byta till andra produkter eller gåvokort. Kontakta oss på e-post innan returen så hittar vi snabbt en lösning.

 
Behöver du hjälp?


Eller letar du kanske efter en särskild produkt - eller ett bra erbjudande?
Som tur är finns det massvis med hjälp att få från Båtlagret. Vi sitter redo för att hjälpa dig via e-post eller live-chatt, så du kan alltid få de råd och den vägledning som du söker.

Hos Båtlagret har vi många års erfarenhet av både segel- och motorbåtar. Förutom vår egen erfarenhet använder vi av och till professionell rådgivning direkt från tillverkaren. Det tycker vi är bra kundtjänst.